Wednesday, August 1, 2012

Gelinlik

NAOMİ NEOH GELİNLİK KREASYONU: Bugün sizler için seçtiğimiz gelinliğimiz Naomi Neoh imzasını taşıyor.Gelinliğin üst kısmı dantel ve  uzun kolludur.Belden oturtmalı ,drapelidir. Alt kısmı daha sadedir.Gelinliğin arka tarafında değişik bir model uygulanmıştır. Ve uzun bir kuyruğu vardır.Son derece zarif bir gelinliktir.. Ayrıca tesettür gelinlik modeli arayan gelin adayları için de uyarlanacak bir modeldir.Yorumlarınızı bekliyoruz….












ENZOANİ GELİNLİK KREASYONU Enzoani nin tasarladığı 3.gelinlik modeli şöyledir.Bu yılın modası olan pelerinli gelinlik modelidir.Gelinliğimiz tamamen dantel kaplıdır.Göğüs altında swarovski taşlı broşu vardır.Vyakadır .Alt kısmı dar kesim uzun kuyrukludur.Yorumlarınız bekliyoruz …..












ENZOANİ GELİNLİK KREASYONU Enzoani nin bir diğer gelinlik tasarımı da son derece zarif bir gelinliktir.Gelinlik tamamen dantel kaplıdır.Üst kısmı V yaka ve askılıdır.Bel kısmında son derece şık duran swarovski taşlı kurdelası vardır.El işidir..Yorumlarınız bekliyoruz …….












ENZOANİ GELİNLİK KREASYONU Gelinliğimizin üst kısmı straplez v yakadır.Doğal bel kısımda taşlı fiyonklu detayı bulunmaktır. üst kısmı ayrıca danteldir.Alt kısım kabarık ve üzeri tül kaplıdır.Son derece zarif bir gelinliktir.Yorumlarınız bekliyoruz.

No comments:

Post a Comment